Cautare

4454 de rezultate pentru "pretul pt o operatie la un ochi cu laseru" (2.69 secunde)
Monica Pop incearca salvarea un copil intepat cu o sarma in ochi (Autoare: Magda Marincovici) Caz incredibil la Spitalul de Urgente Oftalmologice Bucuresti.
Magda Marincovici) Profesorul Gareth Webb, specialist canadian, promite ca lentilele de contact si ochelarii vor deveni, in curand o amintire, deoarece a pus la punct lentile bionice intraoculare, care refac vederea cu o acuitate superioara. ... Ocumetrics Bionic Lens este un dispozitiv de lentile bionice, care se implanteaza in ochi.
Universitatea Copiilor a aniversat recent sase ani de existenta in Romania, la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, Bucuresti. "Universitatea Copiilor a venit in Bucuresti pe un teren bine pregatit de ani de zile.
Cosmetics Beauty Hair, Romexpo, 1-4 octombrie RMS Sud Europa, unic importator si distribuitor de produse cosmetice din Belarus pentru Romania, Bulgaria, Spania, Italia si Franța a fost prezent la ROMEXPO, in perioada 1 - 4 octombrie 2015, in cadrul COSMETICS BEAUTY HAIR, expozitia internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura.
Cu vioara si stetoscopul langa inima (Autoare: ... Am avut privilegiul de a-mi acorda o jumatate de ora din pretiosul sau timp. ... Timpul este esential la UPU, pentru ca aici incepe lucrarea medicului cu Dumnezeu pentru smulgerea vietii din umbra mortii. Dar dupa UPU, mai este o poveste:
ECATERINA BATRANEANU ) Dupa o noapte cu somn insuficient, poate din cauza influentei Lunii, poate datorita unei cine copioase, dimineata va nemultumeste aspectul fetei, cu ochi inflamati. ... - Incepeti cu o baie de aburi, cu o infuzie de seminte de marar. - Un alt remediu pentru ochii inflamati este infuzia de albastrele.
Creatura misterioasa adusa la suprafata de uragan in Texas Uraganul Harvey nu a adus doar pagube materiale si victime, ci si creaturi ciudate din adancuri. Preeti Desai, comunicator specializat pe stiinta, a facut o descoperire uimitoare pe o plaja din Texas, imediat dupa furtuna.
BERBEC O noua lectie a rabdarii vine azi intr-o forma cat se poate de concreta. Ti se arata ca ceea ce construiesti tu cu mainile tale nu poate ajunge la forma cea mai buna peste noapte, ci e nevoie de o slefuire indelungata, pas cu pas.
Mircea Filip, medic primar oftalmolog, afirma ca dezlipirea de retina este o urgenta care poate duce la pierderea vederii. ... Tesuturile ajung in tensiune, se intampla o ruptura si apare dezlipirea de retina, explica Mircea Filip, medic primar oftalmolog.
Pe blogul Contele de Saint Germain a aparut un articol intitulat: ... Articolul are ca subiect faptul ca in scandalul Caracal circula o stire care naste valuri de tzunami:
Lasand semi-gluma la o parte, aseara chiar de "Praf in ochi” au avut parte constantenii, in parcul de langa Primaria Municipiului Constanta. La propriu - este vorba de o trupa de rock, venita special sa incante ciutaneii care doar ce-si primisera cadoul de la autoritatile locale.
Alesii nostri au un mod deosebit de a se face de toata jena. Asta cu atat mai mult cu cat noi avem anumite pretentii de la ei. ... Numai ca noi nu suntem Dumnezeu si nu putem avea intelegerea suprema cand isi dau cu stangu-n dreptu'.
Niste catelandri, cu pretentii de lupisori, care si-au aratat coltii si l-au cam invitat la pensionare.
Un barbat din comuna Bunesti, judetul Suceava, a fost gasit mort in propria casa, cu un cutit infipt intr-un ochi. Barbatul locuia singur, iar vineri seara pe la el a trecut un vecin care ii mai aducea mancare si care a facut descoperirea macabra.
Asta pentru restul lumii, la noi este evident ca e altfel, comenta la un moment dat ziaristul Ion Cristoiu ca presa romana ar trebui sa invete ca e a patra putere, in zilele noastre crezindu-se prima putere.
Dupa o lunga perioada de agonie, Parlamentul European a dat un vot favorabil Romaniei, permitandu-i sa semneze in iunie Tratatul de Aderare la Uniunea Europeana.
Lasand la o parte toate speculatiile facute in perioada cand cei trei ziaristi romani au fost departe de tara, lasand la o parte praful in ochi aruncat celor creduli, care nu si-au pus problema ca mai exista ceva in spatele lucrurilor impinse ostentativ in fata, sunt destule amanunte care au sarit in ochii celor care au avut ochi de vazut.
Intr-o discutie purtata, pe la inceputul acestui an, cu un avocat renumit, acesta imi explica faptul ca Justitia romaneasca este foarte sensibila la opinia publica si ca anumite curente de idei si de pozitii pot influenta luarea unor decizii in cazuri de notorietate.
Sunt o gramada de pelicule bazate „pe o poveste reala”: ... Printre ele, de o apreciere deosebita s-au numarat intotdeauna filmele care prezinta situatii limita in care omul (sau intreaga specie umana) este pus sa lupte cu natura dezlantuita.
Verdictul Curtii Martiale americane care l-a judecat pe sergentul ucigas i-a lasat cu gura cascata si cu lacrimi in ochi pe milioane de romani.
google-analytics.com